Οι προσπάθειες επιβολής αυταρχισμού από την Δεξιά συνεχίζονται και στον ΕΦΚΑ…

Ο αυταρχισμός της ακροδεξιάς κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δεν αφορά μόνο τις αστυνομικές δυνάμεις. Με εντολή Μητσοτάκη διαχέεται σε όλη την κυβερνητική και διοικητική ιεραρχία.

Γι΄αυτό απολύονται υγειονομικοί, ενώ εν μέσω πανδημίας είναι απαραίτητοι, γι΄αυτό συνδικαλιστικά στελέχη διώκονται πειθαρχικά από Διοικητές δημοσίων φορέων, γι΄αυτό εργαζόμενοι τιμωρούνται γιατί λένε τα προβλήματα σε ανώτερους τους ή τα δημοσιοποιούν όπως μπορούν. Και υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα δυστυχώς.

Στον ΕΦΚΑ έχουμε ένα άλλο τέτοιο ζωντανό παράδειγμα μιας διοίκησης, που παρόλο που έχει διαλύσει τις συντάξεις, το μόνο που ξέρει είναι να εκφοβίζει και να απειλεί εργαζόμενους και να χαϊδεύει τους ημέτερους. Από κοντά διάφοροι πρόθυμοι παραγοντίσκοι (διευθυντές, προϊστάμενοι, γενικοί διευθυντές) προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, καθώς δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν στην Κοινωνική Ασφάλιση ή στο κοινωνικό σύνολο.

Παραθέτουμε εδώ κείμενο-απειλή του επικεφαλής της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού & Υποστήριξης, που απειλεί με πειθαρχικά τους εργαζόμενους. Απειλεί αυτούς που προσπαθούν να βρουν λύσεις καθημερινά στο χάος που έχει δημιουργήσει στον ΕΦΚΑ οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους και το έγκλημα της ενοποίησης όλων των Ασφ. Ταμείων.

Νομίζουν οι έχοντες τώρα την εξουσία ότι μπορούν να μας γυρίσουν στη δεκαετία του 1950 ή στη χούντα;

Πλανώνται πλάνην οικτρά! Η οργή των εργαζομένων θα τους στείλει γρήγορα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και αυτή τη φορά να είναι όλοι τους σίγουροι, ότι θα τιμωρηθούν σκληρά για όλα τα κακώς κείμενα και τις αυθαιρεσίες που έπραξαν!

 

 

Χ.Β

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.