Το κίνημα θα πει την τελευταία λέξη…

image_pdfimage_print

Χιλιάδες κόσμου στον δρόμο για τον Αλέξη. Μια από τις μαζικότερες πορείες των τελευταίων χρόνων ολοκληρώθηκε για την συμπλήρωση των 11 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου . Η πορεία που πραγματοποιήθηκε από οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου κατέλυσε το κέντρο της Αθήνας παρασύροντας και κινητοποιώντας χιλιάδες κόσμου που αψήφησαν την αστυνομική τρομοκρατία.

Η κυβέρνηση ΝΔ δεν τόλμησε να τα βάλει με την μαζικότατη πορεία, αλλά επέλεξε για άλλη μια φορά τις επιθέσεις με ωμή αστυνομική τρομοκρατία στα Εξάρχεια. Με προσαγωγές, χρήση χημικών και δακρυγόνων, ένταση και βία από τις δυνάμεις καταστολής. Εικόνες ντροπής έκαναν το γύρο του κόσμου, με ξεγυμνώματα ανθρώπων κατά την προσαγωγή τους και άγριο ξύλο από την αστυνομία ήρθαν στη δημοσιότητα. Είναι προφανές ότι μας φοβούνται. Φοβούνται το κίνημα που έχει δώσει μαζικά και μαχητικά το παρόν όλο το τελευταίο διάστημα, σε όλες τις κινητοποιήσεις αψηφώντας τα τελεσίγραφα και το δόγμα του “νόμου και της τάξης”. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε τους φόβους τους πραγματικότητα. Μέχρι την ανατροπή, η συνέχεια στους δρόμους.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.