ΑΠΕΡΓΙΑ 1 ΜΑΗ 2024 – Η εργατική Πρωτομαγιά δεν μετατίθεται, δεν παζαρεύεται, δεν ακυρώνεται!

image_pdfimage_print

Τις τελευταίες ημέρες δεχόμαστε ένα βομβαρδισμό μηνυμάτων από ΜΜΕ – νησιώτες, αλλά και πολίτες που πρόκειται να μετακινηθούν την Μεγάλη Εβδομάδα.

Το ερώτημα κοινό: Εάν και πότε θα γίνει απεργία στα πλοία για την εργατική Πρωτομαγιά, την 1η Μάη ή στις 7 Μάη που αποφάσισε να την μεταθέσει η κυβέρνηση…

Η θέση και η απόφαση της ΠΕΝΕΝ είναι ξεκάθαρη, η εργατική τάξη γιορτάζει, διαδηλώνει, διεκδικεί και απεργεί την 1η Μάη!

Εξάλλου έως τώρα όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν πάρει ανάλογη απόφαση μεταξύ των οποίων και οι κορυφαίες αυτών.

Κατά συνέπεια η απεργία θα πραγματοποιηθεί την 1η Μάη 2024!

Ειδικότερα για τον σκοπό αυτό η ΠΕΝΕΝ έχει ήδη αποστείλει σχετικό έγγραφο για επείγουσα συνεδρίαση της Διοίκησης της ΠΝΟ ώστε αυτή να συμπορευτεί απόλυτα με το υπόλοιπο συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας…

Εν όψει αυτής της απόφασης η ΠΕΝΕΝ διευκρινίζει και ενημερώνει το επιβατηγό κοινό ότι:

Η Ένωση και τα μέλη μας θα απεργήσουν σε κάθε περίπτωση στα μεγάλα λιμάνια της χώρας μας όπως είναι ο Πειραιάς, η Πάτρα, η Ραφήνα, το Λαύριο κ.α.

Στα λιμάνια αυτά υπάρχουν ήδη σχετικές αποφάσεις από τα τοπικά εργατικά κέντρα που καλύπτουν την συμμετοχή των μελών μας στην απεργία της 1ης Μάη.

Για όλα τα υπόλοιπα λιμάνια θα ενημερώσουμε σχετικά με νεότερη ανακοίνωση μας.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.