Για την θρυλική ταράτσα του Cine Παράδεισος

image_pdfimage_print
Έχουμε εκφράσει πολλές φορές την θέση μας πως οι αθλητικές και πολιτιστικές/καλλιτεχνικές δραστηριότητες αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στην διαμόρφωση και την ανάπτυξη του ατόμου, μπορούν να συμβάλλουν στην άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων ενώ η πλήρης πρόσβαση των πολιτών σε αυτές, δημιουργεί πολλαπλό κοινωνικό όφελος για την κοινότητα και την πόλη.
Όχι από κάποια ιδεοληπτική εμμονή αλλά ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, είχαμε από την αρχή την θέση πως η λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου Cine Παράδεισος πρέπει να είναι ευθύνη του δήμου και όχι κάποιου ιδιώτη. Ο Cine Παράδεισος μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ως μια ποιοτική πρόταση πολιτισμού προσβάσιμη για όλες και όλους, σε μια εποχή που οι πολιτικές λιτότητας και η ακρίβεια έχουν μετατρέψει τον πολιτισμό σε πολυτέλεια για μεγάλο κομμάτι κόσμου.
Χθες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού πήραμε μια πρώτη θετική απόφαση για την επαναλειτουργία της θρυλικής ταράτσας του Cine Παράδεισος υπό την διαχείριση του ΟΑΠ. Αυτό αποτελεί μια πρώτη νίκη για όλους τους Κορυδαλλιώτες και τις Κορυδαλλιώτισσες.
Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μέχρι υλοποιηθεί η απόφαση του ΟΑΠ και να ανοίξει ο ιστορικός θερινός κινηματογράφος φέτος το καλοκαίρι. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις για να λειτουργήσει και η χειμερινή αίθουσα από το φθινόπωρο με υπό την διαχείριση του ΟΑΠ.

«Ανυπότακτος Κορυδαλλός» Ριζοσπαστική Προοδευτική Δημοτική Κίνηση

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.