Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος : Η αλήθεια πληρώνεται με φυλακή σε αυτόν τον τόπο

image_pdfimage_print

Πριν από λίγο παρέλαβα από το ταχυδρομείο ΚΑΜΑΡΩΝ όπου κατοικώ την κλήση για το δικαστήριο όπου ακυρώθηκε λόγω κορονοιού στης  13 Μάρτη του 2020.

Αυτή τη φορά δικάζομαι στης 20 Νοεμβρίου 2020 στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ στο δικαστικό μέγαρο όπου η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ουσιαστικά οι δυο πολυεθνικές όπου ανήκει AMERRA CAPITAL αμερικάνικων συμφερόντων και την ΜUDABALA αραβικών συμφερόντων.

Οι πολυεθνικές ζητάνε 27 χρόνια φυλάκισης μου πάνω σε ασφαλιστικά μέτρα όπου απειλήθηκα από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αν δημοσιοποιήσω το υλικό όπου είχα στην κατοχή μου μέσα από τις ιχθυοκαλλιέργειες της εταιρίας.

Έτσι λοιπόν οι πολυεθνικές ζητάνε 3 μήνες φυλάκιση για κάθε δημοσίευση μου στο σύνολο όπως αναφέρουν 108 μαζί με ένα τεράστιο πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε μια μανιώδη προσπάθεια να με φιμώσουν ώστε να κρύψουν το τι ταίζουν τους λαούς και την καταστροφή τη φύσης.

Αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα αποδείχτηκαν φλούδες αφού αθωώθηκα και στην αγωγή όπου οι πολυεθνικές μου ζητούσαν 1 εκ ευρώ διαφυγόντα κέρδη αλλά και σε μηνύσεις στελεχών της αφού δεν έχουν καμμιά βάση.

Ουσιαστικά αφού δεν έσπασα ψυχολογικά οι πολυεθνικές εξαπολύουν έναν οικονομικό πόλεμο στο προσωπό μου μιας και η δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο μετριέται σε χιλιάδες ευρώ.

Να γνωρίζουν αυτές οι πολυεθνικές πως τα 140 δις μετοχικό κεφάλαιο όπου έχουν και ένα ολόκληρο βρώμικο σύστημα είναι πολύ μικρά στο να κάμψουν όλους τους ανθρώπους και τους αγώνες.

Καλώ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και τον κόσμο του αγώνα να στηρίξει έναν αγώνα όπου δεν είναι δικός μου αλλά δικός μας.

Έτσι λοιπόν δικάζομαι 14/10/2020 σε συστημένη μύνηση στελέχους της εταιρίας και 20/11/2020 από την εταιρία γιατί βρήκα τη δύναμη να δείξω το τι πραγματικά συμβαίνει στη διατροφή του λαού.

 

Θα υπάρχουν συνεχείς ενημερώσεις

 

Η ΓΝΩΣΗ,Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ

 

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΘΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗ

 

 

Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.