Προς δημότη Αθήνας: Πατριώτη, αυτός είναι ναζί

image_pdfimage_print

Ήταν Απρίλης του 1941. Αυτό το κουρέλι, ο αγκυλωτός του ναζισμού, της θηριωδίας, των Άουσβιτς και των Καλαβρύτων, θα λέρωνε για 3,5 χρόνια την Αθήνα και όλο τον τόπο.

Μετά από 80 χρόνια, στην Ελλάδα, στον τόπο που πλήρωσε όσο λίγοι την ναζιστική απανθρωπιά, υπάρχουν χιτλεροειδή, απόγονοι των ταγματαλητών, των συνεργατών των ναζί γερμανοτσολιάδων, που προσκυνούν το ίδιο αυτό κουρέλι. Που θέλουν να βιάσουν την πατρίδα με τον ίδιο τρόπο που το διέπραξαν οι πολιτικοί και ιδεολογικοί τους πρόγονοι.

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε στις 21/12/2012. Ηταν αποθηκευμένη στο κινητό του τύπου που εικονίζεται να κάθεται δεύτερος από δεξιά. Ο τύπος λέγεται Κασιδιάρης. Η φωτογραφία, ένα από τα αμέτρητα πειστήρια του ναζιστικού χαρακτήρα της δολοφονικής συμμορίας, βρέθηκε και πιστοποιήθηκε από το δικαστήριο στη δίκη της Χρυσής  Αυγής, στις 29/5/2018.

Αθηναίε, αυτός ο τύπος, που κάθε μέρα περιφέρεται με σταμπαρισμένο στο χέρι του τη σβάστικα του ναζισμού και του μισανθρωπισμού, ζητάει την Κυριακή την ψήφο σου, παριστάνοντας τον… «πατριώτη».

Πολίτη της Αθήνας, πατριώτη, αυτός ο τύπος, ο Κασιδιάρης, που ζητάει την ψήφο σου για να γίνει δήμαρχος στην Αθήνα, «φοράει» πάνω του το σύμβολο των Ες-Ες. Προσκυνάει το ίδιο κουρέλι που σήκωσαν οι Γκεσταπίτες το ‘41 στην Ακρόπολη.

Πολίτη της Αθήνας, πατριώτη, ο τύπος αυτός είναι ναζί.

 

Προς δημότη Αθήνας: Πατριώτη, αυτός είναι ναζί

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.