Πολλές χιλιάδες κόσμου απόψε στο Σύνταγμα!

Πολλές χιλιάδες κόσμου απόψε στο Σύνταγμα στη συγκέντρωση για να σταματήσει η γενικευμένη αστυνομοκρατία, ο αυταρχισμός και η καταστολή, μαζί με το αίτημα για ικανοποίηση του Δ.Κ. Ακολούθησε πορεία μέχρι την Ομόνοια, με πρόχειρους υπολογισμούς 8-10.000 άνθρωποι.

Η τρομοκρατία κυβέρνησης και συστημικών ΜΜΕ μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης δεν πέρασε. Αυτό ήταν παραπάνω από προφανές τόσο το πρωί στη Θεσσαλονίκη όσο και το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Ανάμεσα στα μπλοκ για πρώτη φορά, πανό κάποιων σωματείων, συνδικαλιστών και μαζικών φορέων καθώς και άνθρωποι μεγαλύτερων ηλικιών εκτός από τα μαζικά νεολαιίστικα μπλοκ. Και βέβαια όλοι οι “συνήθεις ύποπτοι” των προηγούμενων εβδομάδων πίσω από τα πανό των δικηγόρων, των αριστερών οργανώσεων και των αντιεξουσιαστικών συλλογικοτήτων.

Πολλά ήταν τα συνθήματα για την διάλυση της ομάδας ΔΡΑΣΗ και των ΜΑΤ, για λεφτά για την υγεία – όχι για την αστυνομία. Πάνδημο το αίτημα για την παραίτηση του Χρυσοχοϊδη, ενώ από πολλά μπλοκ φωνάχτηκε το “κάτω η κυβέρνηση”.

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα.

Η τρομοκρατία δεν περνάει, ο αγώνας συνεχίζεται!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.