Αντί-Λογος: Ανακλήθηκε η τιμωρητική απόφαση μετακίνησης του μάχιμου επιθεωρητή εργασίας Αλέξανδρου Κυτίνου

image_pdfimage_print

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Στην περίπτωση της άδικης και παράτυπης μετακίνησης/δίωξης του Αλέξανδρου Κυτίνου, μάχιμου Επιθεωρητή Εργασίας, η ανάδειξη της σημασίας του θέματος και η αντίδραση όλων μας έφερε σημαντικά αποτελέσματα. Η αίτηση θεραπείας που κατέθεσε ο συνάδελφος έγινε αποδεκτή από την υπηρεσιακή Γραμματέα και η μετακίνηση ανακλήθηκε.

Ως Αντί-Λογος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους/-ισσες που συμπαραστάθηκαν έμπρακτα (με δυο κουβέντες αλλά και υπογράφοντας το σχετικό κείμενο) και άσκησαν πίεση με όπλο το δίκιο, για να αναγκαστούν οι ίδιοι άνθρωποι που έδωσαν την εντολή να μετακινηθεί ο Αλ. Κυτίνος, να πάρουν πίσω αυτή την απόφαση. Σημαντική και ευρεία επίσης είναι η συμπαράσταση και η συμβολή συλλογικοτήτων, σωματείων, φορέων, κομμάτων, ακόμη και ΜΜΕ που ανέδειξαν ως όφειλαν το θέμα. Δυστυχώς, δεν ισχύει το ίδιο για τον Σύλλογο Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας (μέλος του οποίου είναι ο διωκόμενος συνάδελφος) και την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Εργασίας. Η σιωπή τους είναι αν μη τι άλλο χαρακτηριστική όλων όσα συμβαίνουν στο Υπουργείο…

Ο αγώνας μας συνεχίζεται.

Οι συνάδελφοι Επιθεωρητές στο ΤΕΕΣ Κεντρικού Τομέα Πειραιά έχουν υποβάλλει μια εμπεριστατωμένη αναφορά την οποία η ιεραρχία του ΣΕΠΕ και η ηγεσία του Υπουργείου θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία αντίδραση…Οι ενέργειες στις οποίες θα προβούν οι αρμόδιοι θα καταδείξουν αν η ανάκληση της μετακίνησης είναι απλώς ένα “πυροτέχνημα” ή σηματοδοτεί όντως κάτι θετικό για την δουλειά των Επιθεωρητών Εργασίας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.