Αποφάσεις συνέλευσης Κίνησης “Απελάστε τον Ρατσισμό” στις 21/6/2020

image_pdfimage_print
Η Συνέλευση της Κίνησης “Απελάστε τον Ρατσισμό” που έγινε την Κυριακή 21 Ιούνη συζήτησε τα εξής:
Τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης της εκδήλωσης που θα γίνει την Κυριακή 28 Ιούνη με θέμα: “Stonewall πριν και μετά: από την εξέγερση στο Pride”
Την οργάνωση μιας εκδήλωσης που θα γίνει στις 25 Ιούλη με θέμα το προσφυγικό.
Τη λειτουργία του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών το Σεπτέμβρη. Προτάθηκαν δύο λύσεις για την τήρηση των αποστάσεων: η μία είναι η λειτουργία του σχολείου και το Σάββατο και την Κυριακή και η άλλη είναι να βρεθεί ένας δεύτερος χώρος για να γίνονται τα μαθήματα μόνο την Κυριακή, ούτως ώστε να μοιράζονται οι μαθητές. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα των διδασκόντων, αλλά και από το αν θα μπορέσουμε να βρούμε διαθέσιμο χώρο χωρίς να πληρώνουμε δεύτερο ενοίκιο.
Αποφάσισε:
Την ολοκλήρωση της αλληλεγγύης στο τέλος του μήνα. Τα πράγματα και τα ρούχα που έχουμε συλλέξει μαζί με τρόφιμα θα τα πάμε σε στρατόπεδα προσφύγων, ενώ, επειδή υπάρχουν κάποιοι μαθητές μας που έχουν μεγάλη οικονομική ανάγκη θα προσπαθήσουμε να τους καλύψουμε με είδη πρώτης ανάγκης μέχρι το Σεπτέμβρη
Τη δημιουργία μιας ομάδας για τη διοργάνωση μιας συναυλίας που θα γίνει το Σεπτέμβριο, σε αντικατάσταση της αντιρατσιστικής γιορτής που διοργανώνεται από το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και την Κίνηση “Απελάστε τον Ρατσισμό” κάθε χρόνο.
Την έναρξη οικονομικής καμπάνιας για την ενίσχυση του σχολείου.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.