1

Εκδήλωση: Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπροστά στη μάχη των νέων εκλογών την Πέμπτη 1/6

▸Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέμπτη 1/6, Πλ.Αυδή (Μεταξουργείο)

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπροστά στη μάχη των νέων εκλογών! Συνεχίζουμε με δυνατό κίνημα ανατροπής, ισχυρή Αντικαπιταλιστική Αριστερά!

Με ορμή από την μάχη των εκλογών της 21ης Μάη η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ρίχνεται στις νέες αναμετρήσεις. Η πρώτη ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στις 7:30 μ.μ., στην πλατεία Αυδή (Μεταξουργείο), με θέμα «η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπροστά στη μάχη των νέων εκλογών! Συνεχίζουμε με δυνατό κίνημα ανατροπής, ισχυρή Αντικαπιταλιστική Αριστερά!».

Στην πρώτη ανακοίνωση της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επισημαίνεται πως «το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στις 21 Μάη υπογραμμίζει την ανάγκη για συνέχεια και κλιμάκωση των αγώνων ενάντια στην βάρβαρη πολιτική του κεφαλαίου και την κυβέρνηση της ΝΔ. Την ανάγκη να συγκροτήσουμε ισχυρή εργατική και λαϊκή ανατρεπτική αντιπολίτευση με δυνατή αντικαπιταλιστική αριστερά. Σε αυτή την μάχη στρατεύει όλες της τις δυνάμεις η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήδη από την επόμενη μέρα των εκλογών».

«Μόνο μια Αριστερά που προβάλει τολμηρά την προοπτική της αντικαπιταλιστικής ανατροπής μπορεί να σταθεί απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση του συστήματος», υπογραμμίζεται. Για το από δω και πέρα αναφέρεται πως «η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα παλέψει για την οικοδόμηση της εργατικής και λαϊκής αντιπολίτευσης. Θα καλέσει και θα συμβάλλει σε μια πλατιά συσπείρωση της ανεξάρτητης αντικαπιταλιστικής αριστεράς, στη συνένωση των μαχόμενων δυνάμεων που θέλουν να σταθούν απέναντι στην αστική επίθεση και δε βολεύονται στα πολιτικά όρια της αριστεράς του κοινοβουλευτικού δρόμου και της “ανυπακοής” που γίνεται σεβασμός και υπακοή. Θα δώσει την μάχη για την συγκρότηση και ενίσχυση του ρεύματος αυτού σε όλες τις επερχόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες!»