Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία: ευχαριστούμε τους / τις συναδέλφους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους

image_pdfimage_print
Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες, που με τη συμμετοχή τους στις συλλογικές διαδικασίες στήριξαν το Σύλλογο μας, εγγυήθηκαν την συνέχιση της αγωνιστικής του πορείες και μια δυναμική εκπροσωπήσει στο συνέδριο της Ομοσπονδίας. Που υπερνίκησαν εμπόδια και απαγορεύσεις απέναντι στα δημοκρατικά δικαιώματα και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες από μια αντιδραστική κυβέρνηση που διαλύει την δημόσια Παιδεία και όλα τα κοινωνικά αγαθά! Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να ξεπεράσουμε κάθε υστέρηση στη μαζικότητα των διαδικασιών!
Ευχαριστούμε τους / τις συναδέλφους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, με την οποία ανέδειξαν για μια ακόμα φορά την Πρωτοβουλία πρώτη δύναμη στο Σύλλογο  “Αθηνά” και με αύξηση ποσοστών από την προηγούμενη εκλογική διαδικασία.
Τα συνολικά αποτελέσματα καθώς και οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης δικαιώνουν την δράση του ρεύματος του ανεξάρτητου ταξικού συνδικαλισμού στο Σύλλογο “Αθηνά”, επιτρέπουν στο σωματείο μας να συνεχιστεί δυναμική πορεία του στα κρίσιμα μέτωπα της περιόδου και να εκπροσωπηθεί δυναμικά στην 91η ΓΣ της ΔΟΕ.
Ευχαριστούμε τους / της συναδέλφους, που συνέδραμαν το Σύλλογο σε όλες του τις διαδικασίες: Το προεδρείο της ΓΣ, τον συνάδελφο που επεξεργάστηκε – διαμόρφωσε τις εκλογικές καταστάσεις, τους συναδέλφους τον εφορευτικών επιτροπών, τους συναδέλφους που φιλοξένησαν στο σχολείο τους συνέλευση και εκλογές του Συλλόγου. Ήταν ανεκτίμητη βοήθεια όλων ώστε να ολοκληρωθούν άψογα και δημοκρατικά οι συλλογικές διαδικασίες!
Όλοι οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας
————————————————————————————————-

 Αποτελέσματα εκλογών συλλόγου «Αθηνά» για νέο ΔΣ (4/12/2019)

 

 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019ΓΙΑ ΔΣMΑΪΟΣ 2019για αντιπροσώπουςΔεκέμβρης 2018για ΔΣΔεκέμβρης 2017για ΔΣ
Ανεξάρτητη Ριζοστπαστική Πρωτοβουλία  2773 έδρες  

 271

  

 

279,   3 έδρ.

  

 

237,  3 έδρ.

 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

(Παρεμβάσεις)

 

  214,  3 έδρες  243  

 

226,    3 έδρ.

  

 

225,  3 έδρ.

      Δ.Α.Κ.Ε.

 

  126,  2 έδρες  129  

126,    2 έδρ.

 107,  2 έδρ.
     ΑΣΕ-ΠΑΜΕ

 

   98,    1 έδρα   89  

 81,    1 έδρ.

  

 68,   1 έδρ.

        ΔΗ.ΣΥ

 

   84,    0 έδρες   57   

 63,     0 έδρ.

  

72,  1 έδρ.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.