Ανακοίνωση Ριζοσπαστικών Αγωνιστικών Κινήσεων για την αξιολόγηση και την προσφυγή της Κεραμέως κατά της απεργίας – αποχής

image_pdfimage_print

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ & ΕΦΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ:

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ – ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ , ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

Η Κεραμέως ως νέα υπουργός Εργασίας έκανε επίσκεψη στον ΕΦΚΑ για να επαινέσει τον ηλεκτρονικό (;) χαρακτήρα του και το έργο που παράγεται και την ίδια στιγμή έδινε εντολές για να γίνει προσφυγή κατά της απεργίας-αποχής από την προσχηματική αξιολόγηση, που έχει προκηρύξει η ΠΟΣΕ-ΕΦΚΑ και η ΠΟΠΟΚΠ.

Είναι η ίδια υπουργός που όταν ήταν στο υπ. Παιδείας έσερνε στα δικαστήρια επανειλημμένως τα συνδικάτα και τις ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών (ΔΟΕ & ΟΛΜΕ), αλλά και την ΑΔΕΔΥ. Δεκάδες αγωγές έχουν εκδικαστεί κατά των δασκάλων, νηπιαγωγών και καθηγητών, αλλά ο αγώνας τους δεν κάμφθηκε!

Ούτε κι εμείς πρόκειται να υποχωρήσουμε!

Καλούμε την ΠΟΣΕ-ΕΦΚΑ να εξαγγείλει άμεσα στάση εργασίας για την Τρίτη 2 Ιουλίου, που θα συζητηθεί η προσφυγή στο δικαστήριο, και να καλέσουμε σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ταυτόχρονα να καλέσουμε την ΑΔΕΔΥ, να επαναπροκηρύξει απεργία-αποχή από την “αξιολόγηση” και επίσης το ίδιο να κάνουν και όλα τα συνδικάτα του ΕΦΚΑ πανελλαδικά.

Η Ομοσπονδία μας δεν πρέπει να υποκύψει και να πειθαρχήσει απέναντι σε καμία δικαστική απόφαση που θα ποινικοποιεί τους αγώνες μας και την απεργία-αποχή. 

Τους προκαλούμε να έρθουν και να προσπαθήσουν να επιβάλλουν ποινές και οποιαδήποτε τιμωρία στην Ομοσπονδία μας.

Εμείς με τους αγώνες μας θα απειθαρχήσουμε και θα παλέψουμε μέχρι να καταργηθεί η προσχηματική αξιολόγηση! 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ & ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ !

01/07/2024

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.