Όταν ο πρόεδρος του ΕΚ Κυκλάδων βάλλει κατά πολιτών που στηλιτεύουν περιβαλλοντικά ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του Νεωρίου Σύρου

image_pdfimage_print

O πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων, Μάρκος Βουτσίνος, δημοσίευσε δήλωσή του, στον τοπικό τύπο της Σύρου, μια μέρα πριν την Εργατική Πρωτομαγιά. Διαβάζοντας κάποιος τη δήλωσή του, θα διαπιστώσει πως ο πρόεδρος του ΕΚΚ αντί να ασχολείται, ως όφειλε εκ της θέσεως του, με την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας των εργαζομένων και όλων των πολιτών του νησιού, απειλεί έμμεσα λειτουργώντας ως «εργοδοτικός μπαμπούλας». Επιπλέον, στοχοποιεί ονομαστικά ενεργούς πολίτες, επιστήμονες και πρώην δημοτικό σύμβουλο, οι οποίοι έχουν επιδείξει ευαισθησία με δημόσιες τοποθετήσεις και αναλύσεις τους σε περιβαλλοντικά θέματα σχετικά με τη λειτουργία του Νεωρίου Σύρου.

Λέει χαρακτηριστικά, εντάσσοντας προφανώς τον εαυτό του στους πρώτους, τους πεφωτισμένους από το… Θεό και με αφορμή τα περιοριστικά και αντεργατικά μέτρα που έχουν παρθεί με αφορμή τον κοροναϊό, μέτρα που κάθε άλλο είναι προς τον συμφέρον της Εργατικής Τάξης και του Λαού: «Αγαπητοί εργαζόμενοι συμπολίτες, όπως σε κάθε τόπο, έτσι και εδώ στο όμορφο νησί μας υπάρχουν άνθρωποι σοφοί, που τους προίκισε ο Θεός να σκέφτονται καλύτερα απ’ όλους μας. Ως Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων θα ήθελανα παρακαλέσω θερμά τους αγαπητούς και σοφούς συμπολίτες του τόπου μας κ.κ. Χρυσαφίδη Παύλο, Καραγιαννίδη Κλέαρχο, Ζολώτα Στράτο, Βορίση Μανώλη, Γουσγουνέλη Κώστα και τους λοιπούς ολίγους αυτού του επιπέδου, η προσοχή τους για την υγεία τους να είναι υπέρμετρη».


Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΚΚ

Αγαπητοί εργαζόμενοι συμπολίτες,

Στη νέα δυσάρεστη εποχή που ζούμε, την εποχή της πανδημίας του νέου κορονοϊού, είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε σε ειδικούς κανόνες διαβίωσης και συμπεριφοράς, ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία των οικογενειών μας, αλλά και του κοινωνικού συνόλου.

Όλα όμως αυτά τα περιοριστικά μέτρα και το κλείσιμο των επιχειρήσεων για τόσο μεγάλο διάστημα, απειλούν να διαλύσουν οικονομικά όλους μας αλλά και την ίδια τη Χώρα μας.

Επειδή η επιστροφή στην πριν τον κορονοϊό εποχή, ίσως καθυστερήσει αρκετά, ως Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων, όντας σε πλήρη ανησυχία και επαγρύπνηση, μελετώντας όλους τους δυνατούς τρόπους προστασίας και στήριξης των μελών μας, ενώνω τηφωνή μου με την φωνή αγωνίας των εργατών και υπαλλήλων της Σύρου.

Ενώνω τη φωνή μου με τις φωνές όλων των κατοίκων του νομού Κυκλάδων και φωνάζω, πως η επαγρύπνηση πρέπει να είναι συνεχής και διαρκής.

Οι εξελίξεις θα είναι πολύ δύσκολες. Όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε σχολαστικά τα προτεινόμενα μέτρα και να προσέχουμε την υγεία μας διατηρώντας ταυτόχρονα τις εργασίες μας που είναι πηγή της οικονομικής μας ζωής.

Αγαπητοί εργαζόμενοι συμπολίτες, όπως σε κάθε τόπο, έτσι και εδώ στο όμορφο νησί μας υπάρχουν άνθρωποι σοφοί, που τους προίκισε ο Θεός να σκέφτονται καλύτερα απ’ όλους μας.

Ως Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά τους αγαπητούς και σοφούς συμπολίτες του τόπου μας κ.κ. Χρυσαφίδη Παύλο, Καραγιαννίδη Κλέαρχο, Ζολώτα Στράτο, Βορίση Μανώλη, Γουσγουνέλη Κώστα και τους λοιπούς ολίγους αυτού του επιπέδου, η προσοχή τους για την υγεία τους να είναι υπέρμετρη.

Κανείς υγιής ανθρώπινος νους δεν μπορεί να φανταστεί την επόμενη μέρα χωρίς τις πολύτιμες και χρήσιμες συμβουλές τους μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, για το πως μπορούμε να φτάσουμε στην κανονικότητα και το πως θα επιτευχθεί η δημιουργία και η επανεκκίνηση της οικονομίας του Νησιού μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Μάρκος Βουτσίνος

Πρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων

 

πηγή: ergasianet.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.