ΣΕΕΝ “Εργατική Αλληλεγγύη”: Καταγγελία για την στοχοποίηση αγωνιστών – Συμπαράσταση στον Αλέξη Λιοσάτο

image_pdfimage_print

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια “Εργατική Αλληλεγγύη”

Το ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» καταδικάζει την στοχοποίηση και προσπάθεια τρομοκράτησης του αγωνιστή Αλέξη Λιοσάτου, από ανθρώπους που εκφράζουν τον φασισμό και τον σκοταδισμό.

Πριν λίγες μέρες ο δήμος Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με τους «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» ζωγράφισαν ένα γκράφιτι στο τοίχο του δήμου, κάποιοι έγραψαν ένα σύνθημα διαφωνώντας με το θέμα του γκράφιτι. Ο αγωνιστής Αλέξης Λιοσάτος έγραψε ένα σχόλιο στο ιντερνετ συμφωνώντας με το σύνθημα.

Από εκεί και πέρα άρχισε η στοχοποιήση του με επιθέσεις, με απειλές και εκφοβισμούς για την ζωή του, το σπίτι του και την οικογένειά του.


Συμπολίτες- Συμπολίτισσες , Εργαζόμενοι -Εργαζόμενες
Αυτά τα φαινόμενα φασιστοποιήσης   και σκοταδισμού την κοινωνίας δεν θα είναι τα τελευταία. Όταν κάποιος σήμερα, δεν μπορεί να πει την γνώμη του στο ιντερνετ και να διαφωνήσει με κάποιους ή να συμφωνήσει με κάποιους άλλους τότε να είμαστε προετοιμασμένοι αύριο να ζήσουμε έναν κοινωνικό και εργατικό μεσαίωνα.

Αυτοί που σήμερα που στο όνομα του (πατριωτισμού) προβαίνουν σε τέτοιες πρακτικές, είναι οι ίδιοι που δεν έδωσαν κανένα κοινωνικό και εργατικό αγώνα για την πόλη τους, για την δουλειά τους, για τους πραγματικούς κινδύνους της χώρας τους. στήριξαν τις πολιτικές που Πτώχευσαν τους εργαζόμενους και το λαό, τις πολιτικές του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και την αποικιοποίηση της χώρας από Ε..Ε και ΝΑΤΟ. Ήταν, είναι και θα είναι εχθροί του εργατικού και λαϊκού κινήματος και ενάντια σε κάθε διεκδίκηση δημοκρατικού εργατικού δικαιώματος.
Αν δεν αφυπνιστούμε και δεν αντιδράσουμε σήμερα,
Αύριο ίσως να είναι αργά.

Γραφείο τύπου
Κοζάνη 5/3/2019

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.