Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν – Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ

image_pdfimage_print

Αθήνα, 7/1/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντί για Συλλογικές Διαπραγματεύσεις, διέταξαν απολύσεις! Αντί για διάλογο με την Ομοσπονδία, έφεραν την αστυνομία και προσαγάγουν τους εργαζόμενους με ψευδείς καταμηνύσεις ! Η Διοίκηση του ΟΤΕ δεν μπορεί να διαχειριστεί το πάθος της για ακόμα μεγαλύτερη υπερκερδοφορία στον Οργανισμό. Η Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού πρέπει να παραιτηθεί τώρα γιατί οδηγεί στην καταστροφή την εταιρεία και τους εργαζόμενους! Λάθος «εργαλεία» επιλέγουν. Με όργανο τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους απέναντι σε θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα δεν υπηρετούν Ούτε την Ανάπτυξη Ούτε την Κανονικότητα! Ο Αγώνας των εργαζομένων για αξιοπρεπείς συνθήκες απασχόλησης και δίκαιες αμοιβές ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ!

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΜΕ-ΟΤΕ

——————–

Αθήνα, 8/1/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ γύρισαν την πλάτη στις αστυνομικές μεθόδους της Διοίκησης και συμμετείχαν ακόμη πιο μαζικά στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις. Η μαζικότητα και η αγωνιστικότητα είναι η απάντησή μας στον κάθε λογής απεργοσπαστικό μηχανισμό της Διοίκησης. Καλούμε όλα τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες να δώσουν δυναμικό παρών δίπλα μας στις αυριανές απεργιακές συγκεντρώσεις (9/1/2020 και ώρα 11:00 πμ) έξω από τα κεντρικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας θα γίνει έξω από το κατάστημα του Συντάγματος (Μητροπόλεως 1 & Φιλελλήνων) στις 11:00 πμ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΜΕ-ΟΤΕ


Αθήνα, 08/01/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καταδικάζει τις συλλήψεις εργαζομένων στον ΟΤΕ, μετά από εντολή της Διοίκησης του Οργανισμού, προκειμένου να σπάσει τον απεργιακό αγώνα των συναδέλφων.

Αντί να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους, να απολύει και να μηνύει, προκειμένου να χτυπήσει την απεργία, τις διαδηλώσεις και την αποφασιστικότητα των συναδέλφων, ας προχωρήσει σε συλλογικές διαπραγματεύσεις προκειμένου να υπογραφεί συλλογική σύμβαση για όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου.

Την τεράστια κερδοφορία του ο ΟΤΕ την χρωστάει σ’ αυτούς ακριβώς τους εργαζόμενους που εμπαίζει. Η προσπάθεια της Διοίκησης να καταστρέψει τους εργαζόμενους, οδηγεί στην καταστροφή του ίδιου του Οργανισμού.

Το ΕΚΑ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τους εργαζόμενους του ομίλου ΟΤΕ, καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και διαμηνύει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο δίκαιος αγώνας των συναδέλφων θα δυναμώσει.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Το Δ.Σ.


Αθήνα, 08.01.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στον ΟΤΕ

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει τις συλλήψεις 5 εργαζομένων – συνδικαλιστών στον ΟΤΕ, μετά από εντολή της Διοίκησης του Οργανισμού, προκειμένου να σπάσει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων. Αντί να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους, να απολύει και να μηνύει, προκειμένου να χτυπήσει την απεργία, τις διαδηλώσεις και την αποφασιστικότητα των συναδέλφων, ας προχωρήσει σε συλλογικές διαπραγματεύσεις προκειμένου να υπογραφεί συλλογική σύμβαση για όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου. Η αλληλεγγύη στην απεργία είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε κάθε προσπάθεια να περάσει η καταστολή, η εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία. Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους του ΟΤΕ! Να ανακληθούν, τώρα, οι απολύσεις! Υπογραφή, τώρα, Συλλογικής Σύμβασης για όλους τους εργαζόμενους του ομίλου!

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.