Ευρεία πανελλαδική σύσκεψη συνδικαλιστών από το ΜΕΤΑ | Σάββατο 13 Ιούλη

image_pdfimage_print

Aπό 10.30πμ.-3μμ., στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Καρόλου 24, 3ος όροφος (πλατεία Καραϊσκάκη, στάση μετρό «Μεταξουργείο»)

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

 

Οι εκλογές τελείωσαν, οι εκλογικοί συσχετισμοί που διαμορφώθηκαν και η νέα κυβέρνηση της ΝΔ που εξελέγη, με βάση τις εξαγγελίες της αλλά και την εμπειρία που έχουμε, σημαίνει ότι θα έχουμε το αμέσως επόμενο διάστημα τη λήψη και νέων νεοφιλελεύθερων, αντεργατικών και αντιλαϊκών πολιτικών και μάλιστα θα στηριχτεί και στο γεγονός ότι πολλά απ’ αυτά είχαν δρομολογηθεί ή θεσμοθετηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μόνος δρόμος αντίστασης των εργαζομένων και του λαού μας είναι η οργάνωση της ενημέρωσης και της αντίδρασής τους σε κάθε μέτρο που θα χειροτερεύει τη ζωή τους. Ταυτόχρονα, το συνδικαλιστικό κίνημα δεν πρέπει να σταθεί παθητικά και αμυντικά απέναντι στην πολιτική της νέας κυβέρνησης, αλλά αγωνιστικά και επιθετικά να διεκδικήσει αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις και του επιδόματος ανεργίας, την υπογραφή ΣΣΕ, την αποτροπή των ιδιωτικοποιήσεων, τη μείωση του χρόνου εργασίας κ.λπ.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΜΕΤΑ οργανώνει ευρεία πανελλαδική σύσκεψη συνδικαλιστών, με θέμα:

Η ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤ
Α

Η σύσκεψη θα γίνει το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, από 10.30πμ.-3μμ., στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Καρόλου 24, 3ος όροφος (πλατεία Καραϊσκάκη, στάση μετρό «Μεταξουργείο») και έχει ως στόχο την πρώτη αποτίμηση της νέας κατάστασης που θα διαμορφωθεί μετά τις εκλογές και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την τακτική μας στη νέα περίοδο.

Καλείστε να παρευρεθείτε και να παρέμβετε στη συζήτηση.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.