Δήλωση υποψηφιότητας για το Δήμο Ζωγράφου με το συνδυασμό “Ανυπότακτη πόλη Ζωγράφου” του Αλέξανδρου Τσεκούρα

image_pdfimage_print

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Ζωγράφου ψηφίζουμε Ανυπότακτη Πόλη. Ένα νέο ενωτικό συνδυασμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς που έρχεται να εκφράσει τη φωνή των κινημάτων μέσα από τα οποία ξεπήδησε! Σε μια περιοχή από τις πλέον πυκνοδομημένες, η Ανυπότακτη Πόλη δίνει μάχη για το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδή. Να φύγουν τώρα τα στρατόπεδα και το γήπεδο Badminton, να μην πέσει άλλο τσιμέντο και να γίνει το πάρκο πνεύμονας πρασίνου για όλο το Λεκανοπέδιο. Αγωνιζόμαστε για δωρεάν παιδικούς σταθμούς και βρεφοκομεία για όλα τα παιδιά της περιοχής, ντόπια και μεταναστόπουλα, καθώς και για ανοιχτές δομές φροντίδας για τους ηλικιωμένους. Να φύγουν τώρα οι παράνομες κεραίες από τα Άνω Ιλίσια.

Η συριζική διοίκηση Καφατσάκη παρ’ όλες τις προεκλογικές της υποσχέσεις, δεν πήγε ούτε βήμα μπροστά από τα πεπραγμένα των Καζάκου-Καλλίρη (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ). Εφάρμοσε όλες τις μνημονιακές διατάξεις για τις ελαστικές σχέσεις εργασίας και μάλιστα επί των ημερών της θρηνήσαμε 2 νεκρούς εργαζομένους στην καθαριότητα. Για την υπόθεση της βίλας Ζωγράφου (ενός πανέμορφου χώρου στην καρδιά του Δήμου) που το κίνημα είχε μπλοκάρει την τσιμεντοποίησή του και την υπερχρέωση των κατοίκων με το υπέρογκο δάνειο του πρώην δημάρχου Καζάκου, ενώ αρχικά η τωρινή διοίκηση κατήγγειλε το δάνειο ως παράνομο, αφού εκκένωσε το χώρο με τα ΜΑΤ, αποδέχτηκε δωρεά της οικογένειας Ζωγράφου με όρο να αποσύρει τις νομικές διεκδικήσεις γύρω από το δάνειο. Δεν θέλουμε ο Δήμος να επιστρέψει στα χέρια της Δεξιάς, αλλά δεν μπαίνουμε σε λογική μικρότερου κακού, πόσο μάλλον στο όνομα της Αριστεράς.

Για να χαράξει ο δήμος μας έναν άλλο δρόμο χωρίς λιτότητα, μνημόνια & «Καλλικράτη»-«Κλεισθένη».

Για μια ζωντανή γειτονιά που θα αγωνιστεί για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και τη λύση των ζωτικών προβλημάτων των εργαζόμενων και των φτωχών.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.