Απορρίφτηκε η αγωγή της «Ανδρομέδα Ιχθυοκαλλιέργειες» εναντίον του Λοβέρδου Στελακάτου Χρήστου

image_pdfimage_print

Αντιγράφουμε από το προφίλ του στο Facebook:

 

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ εναντιον μου απο την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ η αγωγη της ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ οπου ανηκει σε δυο τεραστια FUNDS την AMERRA CAPITAL και την ΜUBADALA αμερικανικων συμφεροντων η πρωτη και αραβικων η δευτερη με 140 δις μετοχικο κεφαλαιο .

Σημερα παρελαβα απο τον δικηγορο μου στην Ηγουμενιτσα την αποφαση για την αγωγη που ειχα δεχτει απο την ανδρομεδα ιχθυοκαλλλιεργειες οπου ζητουσε

-1εκατομμυριο ευρω διαφυγοντα κερδη

-50000χιλ ευρω για ηθικη βλαβη

-προσωπικη κρατηση 2 ετων

-να δημοσιευσω την αποφαση σε πανελλαδικη εφημεριδα στο προφιλ μου και σε αλλα σαιτ

-απειλη χρηματικου προστιμου 5000ευρο για καθε παραβιαση της αποφασης αλλα και χρηματικη ποινη για καθε μερα καθυστερησης της δημοσιευσης αυτης

Ολη αυτη η αγωγη δεν ηταν τιποτα αλλο παρα ψυχολογικος πολεμος αντιποινων αλλα και σιωπησης της χρησης φορμολης μιας καρκινογονου ουσιας και αλλων εγκληματων στη φυση και στη διατροφη μας.

Ενα ευχαριστω στους δικηγορους μου ΑΝΝΥ ΠΑΠΑΡΟΥΣΟΥ,ΧΡΥΣΑ ΠΕΤΣΙΜΕΡΗ και ΠΕΤΡΟ ΠΑΠΠΑ για ολη την προσπαθεια και τον αγωνα που κατελαβαν σε αυτη την διακαστικη διαμαχη ασχετα ποιο θα ηταν το αποτελεσμα.

Το μεγαλυτερο ευχαριστω ανηκει στην ιδια τη κοινωνια που δεν εκανε τα στραβα ματια και στηριξε αλλα και προβαλε το τι την ταιζουν οι εταιριες και πως δολοφονουν τμηματικα τον τοπο που ζουμε.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Παρουσιαζω την αγωγη και ελενχους σε φωτο και ειναι στη διαθεση ολης της κοινωνια

Ολα οσα κατηγγειλα στη κοινωνια για το τι την ταιζουν οι εταιριες αποδειχτηκαν αληθινα μεσα σε ενα τεραστιο πολεμο οικονομικο και ψυχολογικο οπου δεχτηκα και συνεχιζω να δεχομαι.

Επομενο δικαστηριο μου περιμενοντας να γινει κληση 27 χρονια φυλακης οπου ζηταει η εταιρια για ις δημοσιευσεις μου σε φιμωση ασφαλιστικων μετρων παρολο που ελεγα την αληθεια.

Η ΓΝΩΣΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗΣ

ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΘΙΚΑ

3 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια! Έχεις δείξει ότι διαθέτεις α@@@δια. Φαντάζομαι όλον αυτόν τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχεσαι τόσους μήνες. Πολλοί θα είχαν λυγίσει. Άντεξες!!! Δεν είναι δα και καμιά υλική υποστήριξη από όλους μας που σε θαυμάζουμε και σε υποστηριζουμε αλλά φίλε δεν είσαι μόνος σου.

  2. Συγχαρητήρια δικαιώθηκες! Μαζί σου σ’αυτό το δίκαιο και τόσο δύσκολο αγώνα που κάνεις! Έχεις μεγάλη ψυχική αντοχή. Μπράβο σου!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.