Α΄ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ: Ψήφισμα αλληλεγγύης στον Θανάση Κούρκουλα

image_pdfimage_print

Α΄ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

www.a-athinon.gr, E-mail: asillogosathinon@gmail.com, Ζωγράφου

 

Ψήφισμα αλληλεγγύης στον Θανάση Κούρκουλα

Στις 15 Οκτωβρίου 2019 συνεχίζεται η διακοπείσα δίκη του Θανάση Κούρκουλα, εκπαιδευτικού και μέλους της «Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό» μετά από την προκλητική μήνυση μέλους της ακροδεξιάς «επιτροπής κατοίκων» Αγίου Παντελεήμονα.

Ο Θανάσης Κούρκουλας κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση επειδή κατήγγειλε την βίαιη επίθεση μελών και υποστηρικτών της ΧΑ εναντίον του Αλέκου Αλαβάνου, του Θανάση Κούρκουλα και πολλών ακόμα κατά την προεκλογική περιοδεία του σχήματος «Ελεύθερη Αττική» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010. Στην δίκη που ακολούθησε, καταδικάστηκαν αμετάκλητα 3 από τους 4 κατηγορούμενους.

Δηλώνουμε αμέριστη υποστήριξη και αλληλεγγύη στον αγωνιστή Θανάση Κούρκουλα απέναντι στη βιομηχανία μηνύσεων φασιστικών κύκλων σε βάρος κοινωνικών αγωνιστών προκειμένου να τρομοκρατήσουν το μαζικό κίνημα και να ξεφύγουν των ποινικών ευθυνών τους για τις δολοφονικές επιθέσεις που εξαπολύουν σε βάρος αντιφασιστών, μεταναστών και προσφύγων.

Απαιτούμε την αθώωση του Θανάση Κούρκουλα. Στη φυλακή οι νεοναζί όχι οι αγωνιστές!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.