Συμμετέχει η «Ανυπόταχτη Μυτιλήνη» στην συγκέντρωση αλληλεγγύης

image_pdfimage_print

9«Οι αντιπροσφυγικες πολιτικές και κοινωνικες αντιδράσεις αποτελούν φυσικό επακόλουθο των μνημονιακων πολιτικών που εφαρμόζουν τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και ΝΔ.

Η νέα αναδιανομή πλούτου που βαφτίστηκε “κανονικότητα” αφορά όλο και λιγότερα άτομα με αποτέλεσμα το μεγαλυτερο μέρος των κοινωνικών ομάδων να φτωχοποιειται περισσότερο.

Η κυβέρνηση περνώντας σε μια νέα φαση αυταρχισμού και υπεράσπισης των λίγων κεφάλαιοκρατών ξεκινά απο τα Νησιά με κλειστές δομές φυλακές,επιταξεις και καταστρατήγηση των Λαϊκών αποφάσεων.

Δηλώνουμε δυναμικά οτι δεν θα απεμπολισουμε το δικαίωμα συμπαράστασης στους οικονομικά αδύναμους και κατατρεγμένους ντόπιους και μετανάστες του τοπου μας,χαρακτηριστικο στοιχείο μιας πολιτισμένης κοινωνιας που κατακτήθηκε με αμέτρητους αγώνες.

Η Ανυποταχτη Μυτιλήνη καλεί στην κινητοποίηση που θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στα Κεντρικα Λυκεια στις 12:00.
Αγωνιζομαστε για:

Κατάργηση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκιας.

Ίσα εργασιακά ,πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα στους πρόσφυγες και μετανάστες.

Χορήγηση ασύλου και ταξιδιωτικών εγγράφων σε όσους το επιθυμούν.

Μονιμες θέσεις εργασίας για ντόπιους και μετανάστες εξασφαλίζοντας ενα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης βάζοντας φρένο στην φτωχοποιηση.

Να κλείσουν τα ηδη υπάρχοντα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να μην κατασκευαστουν καινούρια.

Να δαπανηθούν τα χρήματα για τις κλειστές δομές και τις στρατιωτικές αποστολές στο εξωτερικό για κοινωνικές και πολιτιστικές δομές όπως σχολεία,νοσοκομεία και πολιτιστικά κέντρα».

Πηγή: https://www.stonisi.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.