Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον δικαζόμενο σ.Λαφαζάνη Τετάρτη 9 π.μ, Ευελπίδων

Η πολιτική οργάνωση Κόκκινο Νήμα καλεί στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Π. Λαφαζάνη την Τετάρτη 9 π.μ. στην Ευελπίδων. Απαιτούμε την αθώωσή του, όπως και κάθε αγωνιστή που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατασκευασμένες κατηγορίες με στόχο τη φίμωση και τον εκφοβισμό των ανθρώπων του κινήματος και της αριστεράς.”

Ακολουθεί το κάλεσμα της Λαϊκής Ενότητας

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την παραπομπή σε δίκη του Παναγιώτη Λαφαζάνη στις 30.10.2019 για παράβαση  άρθρων  του Ποινικού Κώδικα εξαιτίας της δράσης του στα πλαίσια του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Η πρωτοφανής πολιτική δίωξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη που έχει ασκηθεί μετά από μήνυση Λιβεριανού fund με έδρα την Μονρόβια της Λιβερίας με τον ισχυρισμό της παρεμπόδισης πλειστηριασμού, παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές, και αναδεικνύει δυστυχώς το γεγονός, ότι και σήμερα τα δημοκρατικά δικαιώματα στη χώρα μας αμφισβητούνται και η κινηματική και πολιτική δράση ενάντια στα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας διώκεται.

Η προστασία όμως των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων μας αφορά όλους. Αφορά κάθε δημοκρατικό πολίτη.

Η Λαϊκή Ενότητα καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την δίωξη και παραπομπή του Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλων αγωνιστών που έχουν παραπεμθεί για τον ίδιο λόγο και καλεί  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 30.10.2019 9.00  π.μ. στη Σχολή Ευελπίδων (Δ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών κτίριο 7 αίθουσα 1).

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τους κοινωνικούς φορείς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να πάρουν θέση καταδικάζοντας την δίωξη που αποτελεί ουσιαστικά δημοκρατική εκτροπή.

Η σιωπή είναι συνενοχή.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30.10.2019 9.00 π.μ. ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

( Δ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών κτίριο 7 αίθουσα 1)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.