ΜΕΤΑ: Σύσκεψη – συζήτηση για το ασφαλιστικό | Πέμπτη 13 Φλεβάρη

image_pdfimage_print

Το ΜΕΤΑ οργανώνει ενημερωτική σύσκεψη – συζήτηση για το ασφαλιστικό, με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου Βρούτση στη βουλή, την Πέμπτη 13 Φλεβάρη, ώρα 6:30μμ στην αίθουσα συσκέψεων της ΑΔΕΔΥ (Ψύλλα 2 & Φιλελλήνων, Σύνταγμα).

Εισηγητές θα είναι οι:

1) Ηλίας Βρεττάκος, πρώην αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, και

2) Τάσος Σταυρόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών (ΠΕΣΕΚ).

Στη συζήτηση, θα παρέμβουν οι:

– Χρήστος Βαγενάς, οργανωτικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), για την κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων, τα οργανωτικά τους προβλήματα και τις επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

– Δημήτρης Πετρόπουλος, πρόεδρος της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ, για το ασφαλιστικό στους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιστήμονες.

– Κατερίνα Γιαννούλια, μέλος του ΔΣ της ΠΟΓΕΔΥ και υπεύθυνη του τμήματος γυναικών της ΑΔΕΔΥ, για τα προβλήματα των γυναικών και το ασφαλιστικό σύστημα.

Στη σύσκεψη καλούνται όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη, μέλη και φίλοι του ΜΕΤΑ, με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη οργάνωση των κινητοποιήσεων και της ενημέρωσης των εργαζομένων σε όλους τους χώρους δουλειάς.

Πηγή: ergasianet.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.