Δεύτερη μέρα κατάληψης στο Περιφερειακό Τμήμα ΟΑΕΕ Αιγάλεω – Περιστερίου

image_pdfimage_print

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ 07/06/2018

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Α.Ε.Ε.

Ακαδημίας 22 – Αθήνα – 10671

Τηλ. 2103666110 – 2103666111

FAX: 2103729603

Ε-mail : [email protected], pse.oaee@gmail,com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΟΑΕΕ συνεχίζει για δεύτερη μέρα – Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 – την κατάληψη στο Περιφερειακό Τμήμα ΟΑΕΕ Αιγάλεω – Περιστερίου, καταγγέλλοντας την προκλητική αδιαφορία της Διοίκησης και κάθε άλλου «ανευθυνοϋπεύθυνου» σχετικά με τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επικρατούν στα γραφεία της Υπηρεσίας (Ιερά Οδός 310 – Αιγάλεω).

Εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας αφού στο συνεχιζόμενο πρόβλημα έλλειψης υπηρεσιών καθαριότητας τις τελευταίες ημέρες προστέθηκε για ακόμα ένα καλοκαίρι και παρά τις προειδοποιήσεις μας, η έλλειψη κλιματισμού λόγω μόνιμης βλάβης του συστήματος. Δεδομένης της υψηλής θερμοκρασίας αλλά και της προβληματικής εσωτερικής διαμόρφωσης του χώρου, η κατάσταση είναι απερίγραπτη.

Απαιτούμε την άμεση λύση των δύο ζητημάτων που βέβαια δεν αφορούν μόνο στη συγκεκριμένη Υπηρεσία αλλά στα περισσότερα κτίρια του ΕΦΚΑ και ζητώντας την κατανόηση των συναλλασσόμενων ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μέχρι την οριστική ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Διεκδικούμε ανθρώπινες συνθήκες εργασίας!

Όχι άλλες ψεύτικες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις. Λύση ΤΩΡΑ!

Από το Δ.Σ. του Π.Σ.Ε. – Ο.Α.Ε.Ε.

1 Σχόλιο

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΑΙ ΤΩΡΑ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. ΑΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ,ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗς ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΗ ΟΠΩΣ Κ ΕΠΡΑΞΕ ΠΡΟΦΩΡΙΚΩς Κ ΓΡΑΠΤΩς ΓΙΑ ΕΚΡΕΜΗ ΥΠΟΘΕΣΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΤΩΚΟΛΟΥ 3-2016 ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ . Κ ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩς ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΡΑΠΤΩς ΟΠΩς ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ Κ 2 ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΜΕ ΦΙΛΑΚΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Κ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΠΑΝΤΟς ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΘΙΚΑΛΗΣΤΕς??? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ??

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.