Ένα σχόλιο για τις εκλογές των εκπαιδευτικών

image_pdfimage_print

του Ελισσαίου Φάκαρου

Η Πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Εκπαιδευτικών του συλλόγου ΠΕ Αριστοτέλης θέλει να ευχαριστήσει του συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που την στήριξαν στις εκλογές στις 26 Νοέμβρη. Οι δυνάμεις της Πρωτοβουλίας παρέμειναν σταθερές αλλά δυστυχώς ο στόχος για εκπροσώπηση στο Δ. Σ. ώστε να αλλάξουν οι συσχετισμοί δεν επιτεύχθηκε. Θα ήταν δυνατό να αλλάξουν οι συσχετισμοί αν απαντούσαν θετικά οι Παρεμβάσεις στην ενωτική πρόταση για κοινό κατέβασμα , κάτι που συνέβη σε άλλους συλλόγους ( Καλλιθέα , Αν. Αττική κα).
Θέλουμε να συγχαρούμε τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες των Παρεμβάσεων και του ΠΑΜΕ για την κατάκτηση των 3 και 2 εδρών στο Δ.Σ. αντίστοιχα. Το Δ.Σ. είναι 7μελές και οι υπόλοιπες 2 έδρες μένουν στην ΔΑΚΕ. Η Πρωτοβουλία δεσμεύται να συνεχίσει να δίνει όλες τις δυνάμεις της στην μάχη:

για την υπεράσπιση των σχολείων μας και των θέσεων εργασίας μας

για την κατάργηση του προσοντολογίου και της αξιολόγησης

για να ανοίξει η κουβέντα για τον απαραίτητο αγώνα που βάζει στόχο όλα τα παραπάνω αλλά και τους μαζικούς διορισμούς με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία καθώς και τις πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς μας.
Θα συμβάλλουμε επίσης από την πλευρά μας στην συγκρότηση ενός μέτωπου ενάντια στο ακροδεξιό κλίμα καταστολής που στήνει η κυβέρνηση της ΝΔ και του συντονισμού των εργατικών και κοινωνικών αντιστάσεων.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.